2021年12月大学英语B统考题库最新温习考试题

  • A+
所属分类:商务英语

??试点高校网络教育、奥鹏远程教育,总称为“网络教育”。

网络教育的高起本、专升本学生,有必要参加由教育部组织的“试点高校网络教育有些公共基础课全国共同考试”,简称为“网络统考”。

2021年12月网络教育统考将于本月18日-21日进行,截止其时发文,间隔统考开考已剩最终两地利间,最终两地利间应尽量进行温习(只需温习了,不管温习是多仍是少,这样总会有经过的掌控;),关于没有任何英语基础且不温习去裸考的考生,这样经过的掌控几乎为零;

2021年12月网络教育大学英语B统考温习题库;题库温习内容全部,每一道温习试题均为考试关于性试题;题库排版格局清楚,温习起来愈加一望而知;题库另含高掩盖率微减小纸张,以及考前温习视频阐明;题库均为全中文翻译,不必忧虑看不理解,温习愈加省时有用;开考仅剩最终两地利间,没有温习的学生,尽量使用最终的时刻多温习一下,多看一下,多背一下,只需温习了就会有超高的经过掌控!(如需整版温习题库269041716@qq,com,请去掉后缀+。)

9月成果反应

9月成果截图

12月统考绩果于下一年1月23日发布,到时可登录网考办官网进行查询;1月24日-2月23日为成果复核时刻;对成果有贰言的考生,可在复核时刻内请求成果复核。

关于疫情停考考点和核酸检测考点:

其时疫情仍然处于多点宣告之势,有些省份区域的考点现已暂停了12月统考组考作业;绝大大都省份区域的考点,在出场需要持规则时刻内的核酸检测证明方可出场;具体请进入网考办官网查看概况!(进入官网后,阅览下图中的赤色信息即可)

进入官网后,留心阅览赤色标题的信息

下方试题为大学英语B仿照试题,***非题库,非题库,非题库***;如需整版温习题库269041716@q q,com,请去掉后缀+。

下方为大学英语B仿照试题;大学英语B仿照试题同学们可参阅一下大学英语B在考试中的试题构成,以及分值分布。(考试为机考,上机考试,随机组卷,每个考生所考内容均纷歧样;机考考试,试题极大有些都为来来回回循环考,无需基础,多加温习背记题库即可)

大学英语B题型构成以及分值分布

仿照试题仅参阅!

一、交际英语(5题,3分/题,共15分)

1.-How did Tom learn French?

-_________

A.In the morning.

B.Very well.

C.In the library.

D.By taking a course.

答案:D

2.-It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?

-________

A.Yes, please.

B.No, please.

C.Sure, please.

D.I don't like it.

答案:B

3.-What do you think of this novel?

-_________

A. I've read it.

B.It's well-written.

C.It was written by my uncle.

D.I bought it yesterday.

答案:B

4.-What are you majoring in?

-_________

A.In a university.

B.Very hard.

C.Mathematics.

D.At nine in the morning.

答案:C

5.-Thank you for calling.

-_________

A.Don't mention it.

B.That's fine.

C.Nice talking to you.

D.Call back again.

答案:C

二、阅览了解(10题,2分/题,共20分)

Is your job doing harm to your health? If you are like a lot of American workers today, you experience a significant amount of stress in work. Stress doesn't just make you unhappy at work. It can affect your health. Doctors say people under stress have higher blood pressure, even when they are away from work. And they are at a higher risk for death from any cause than those who are more relaxed.

How do you know if your job could be a risk to your health? Some danger signs include difficulty getting to sleep or difficulty waking up in the morning, forgetfulness, aches and pains for no apparent reason, a desire to eat less or tendency to eat poorly, loss of interest in activities, etc. Everyone has bad days in which they feel many of these symptoms, but if you have noticed several of them, and you have experienced them for months, you may need to do something.

If you notice these signs in yourself or your loved one, check with your doctor to eliminate other possibilities. If the cause does appear to be stress, experts say you should try to make time for yourself away from work. Try relaxing in a warm bubble bath, listening to music and shutting out the world for a while.

6.According to the passage, almost all people know how to get rid of stress.

A.T

B.F

答案:B

7.Stress at work affects your life and makes you unhappy at work.

A.T

B.F

答案:A

8.Failing memory is a sign showing that your job is doing harm to your health.

A.T

B.F

答案:A

9.Stressed-out people have higher blood pressure only when they are at work.

A.T

B.F

答案:B

10.You should see a doctor and try to relax more if you've noticed some of the signs of stress.

A.T

B.F

答案:A

Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?

It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A person's conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves, and the way a person behaves affects other people's reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.

Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing “the right thing.”Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one,“You're just saying that to make me feel good. I know it's not true.”It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.

Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.

Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Let's not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.

11.What does the author try to prove by citing“what kind of impression am I making?”(Para. 1)__________

A.Shy people benefit from their caring about their appearance.

B.People's shyness make them care too much about their appearance and actions.

C.It's natural that shy people don't believe other's compliments.

D.Shy people think they are different from others.

答案:B

12.According to the writer, self-awareness is __________.

A.a good quality

B.the cause of unhappiness

C.harmful to people

D.a weak point of shy people

答案:A

13.That shy people react to a compliment in such a way is ___________.

A.good

B.unreal

C.very reasonable

D.harmful

答案:D

14.Which of the following statements is true, according to the passage? _________

A.Shyness helps us to develop our potential

B.Shyness enables us to understand ourselves better

C.Shyness can block our chances for a rich life

D.Shyness has nothing to do with
2021年12月大学英语B统考题库最新温习考试题
lack of self-esteem

答案:C

15.It can be inferred from the passage that shy people ________.

A.should find more of their weakness

B.should understand themselves in the right way

C.had better ignore their weakness

D.can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem

答案:B

三、词汇与语法(共5题,2分/题,共10分)

16.What we have done is far from_____
2021年12月大学英语B统考题库最新温习考试题
__.

A.satisfactory

B.satisfied

C.satisfaction

D.satisfy

答案:A

17.Nancy is considered to be________the other students in her class.

A.less intelligent

B.the most intelligent

C.intelligent as well

D.as intelligent as

答案:D

18.____she survived the accident is miracle.

A.What

B.That

C.As

D.Which

答案:B

19.The reason I did not go abroad was_____a job in my home town.

A.because

B.due to

C.that I got

D.because of getting

答案:C

20.I often see______the road on his way home.

A.he cross

B.him cross

C.him crossed

D.he crossing

答案:B

四、完型填空

Modern zoos are very different from zoos that were built fifty years ago. At that time, zoos were places__21__people could go to see animals from many parts of the world. The animals lived in cages that were made__22__concrete with iron bars, cages that were easy to keep clean.

Unfortunately for the animals, the cages were small and impossible to hide in. The zoo environment was anything but natural.__23__the zoo keepers took good care of the animals and fed them well, many of the animals did not thrive; they behaved in strange ways, and they often became ill.

In modern zoos, people can see animals in more natural habitats. The animals are given more__24__in large areas so that they can live more comfortably as they would in nature. Even the appearance of zoos has changed. Trees and grass grow in the cages, and streams of water flow __25__the areas that animals live in.

21.

A.of

B.Although

C.where

D.over

E.freedom

答案:C

22.

A.of

B.Although

C.where

D.over

E.freedom

答案:A

23.

A.of

B.Although

C.where

D.over

E.freedom

答案:B

24.

A.of

B.Although

C.where

D.over

E.freedom

答案:E

25.

A.of

B.Although

C.where

D.over

E.freedom

答案:D

五、英译汉(共6题,5分/题,共30分)

26.The old man is in his late sixties.

答案:老人近七十岁。

27.The more you know, the further you go.

答案:你懂得越多,就走得越远。

28.Do you think you can do it by yourself?

答案:你认为你自个可以单独干完这件事吗?

29.He has taught English in this university ever since he moved to this city.

答案:他自从移居到这座城市以来就一向在这所大学教英语。

30.A friend of mine from high school is working in England now.

答案:我大学的一个兄弟当前在英格兰作业。

31.This place has plentiful material resources.

答案:这个当地的物质本钱是丰厚的。

六、写作(出题作文,总分10分)

32.写作

Instructions:根据下面所给的标题和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.你特别喜爱的运动;

2.你喜爱的理由。

My Favorite Sport

参阅答案:暂无回来搜狐,查看更多

发表评论

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: