2021年12月《大学英语B》统考试题库奥鹏网络教育统考

  • A+
所属分类:成人英语

??2021年12月网络统考将于12月18日-21日进行,算计四地利间考;

2021年12月大学英语b、核算机使用基础统考原题库,全体掩盖90%以上,已收拾归类结束,精心排版

大学英语B各题均做了全中文翻译,要点标示,难点注释;
2021年12月《大学英语B》统考试题库奥鹏网络教育统考
核算机操作带视频演示教程,温习无缺套题库,必过。

以下为大学英语B统考题库席卷:如需题库153499368@qq·com请去掉后缀+

一、交际英语

1.- Mike, I am going to skate in the mountains tomorrow.

- Oh, really? _________

A.I am sorry.

B.Thank you.

C.Have a good time.

D.Congratulations!

答案:C

2.- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.

- ________

A.Yes, I beat the others.

B.No, no, I didn't do it well.

C.Thank you.

D.It's a pleasure.

答案:C

3.- Could you help me with my physics, please?

- ________

A.No, no way.

B.No, I couldn't.

C.No, I can't.

D.Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.

答案:D

4.- Do you mind my smoking here?

- _______

A.No, thanks.

B.Yes, I do.

C.Yes. I'd rather not.

D.Good idea.

答案:B

5.- Please help yourself to the seafood.

- ________

A.No, I can't.

B.Sorry, I can't help.

C.Well, seafood don't suit.

D.Well,
2021年12月《大学英语B》统考试题库奥鹏网络教育统考
I'm afraid I don't like seafood.

答案:D

二、阅览了解

Many people like watching TV.(许多人喜爱看电视。)Watching TV is one of the most important activities of the day. TV brings the outside closer to people's home. Some people say the world is smaller than before because of TV.

What's going on in the other countries? How do people live in places far away? Is there a good sports game somewhere? What's life in the deepest part of the sea?

If you want to answer these and other kinds of questions, just turn on the TV. Turn it on and watch .You can see a lot and learn a lot. Of course, people can also learn through reading or listening to the radio. But with TV they can learn better and more easily. Why? Because they can hear and watch, too.

TV helps to open our eyes. TV also helps to open our minds (思维) . TV often gives us new ideas. We learn newer and better ways of doing something.

6.Some people say the world is smaller than before because TV brings the outside world closer to people.

A.T

B.F

答案:A

7.We can answer many TV questions when we watch TV.

A.T

B.F

答案:B

8.People learn better through TV than through radio because people can not only hear but also watch.

A.T

B.F

答案:A

9.The sentence “TV also helps to open our minds” means something is wrong with our minds.

A.T

B.F

答案:B

10.This passage tells us not to watch TV any more.

A.T

B.F

答案:B

There are three kinds of goals: short-term, medium-range and long-term goals.(人生有三种方针:短期方针、中期方针和长时刻方针。) Short-term goals are those that usually deal with current activities, which we can apply on a daily basis. Such goals can be achieved in a week or less, or two weeks, or possibly, months. It should be remembered that just as a building is no stronger than its foundation, long-term goals cannot amount to very munch without the achievement of solid short-term goals. Upon completing our short-term goals, we should date the occasion and then add new short-term goals that will build on those that have been completed.

The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals. They might deal with just one term of school or the entire school year, or they could even extend for several years. Any time you move a step at a time, you should never allow yourself to become discouraged or overwhelmed. As you complete each step, you will enforce the belief in your ability to grow and succeed. And as your list of completion dates grow, your motivation and desire will increase.

Long-term goals may be related to our dreams of the future. They might cover five years or more. Life is not a static thing. We should never allow a long-term goal to limit us or our course of action.

11.Our long-term goals mean a lot _______.

A.if we cannot reach solid short-term goals

B.if we complete the short-term goals

C.if we have dreams of the future

D.if we put forward some plans

答案:B

12.New short-term goals are built upon______.

A.a daily basis

B.your achievement in a week

C.current activities

D.the goals that have been completed

答案:D

13.When we complete each step of our goals, ________.

A.we will win final success

B.we are overwhelmed

C.we will build up our confidence to achieve success

D.we should have strong desire for setting new goals

答案:C

14.What is the main idea of this passage? _______

A.Life is a dynamic thing.

B.We should set up long-term goals.

C.Different kinds of goals in life.

D.The limitation of long-term goals.

答案:C

15.Which of the following statements is wrong according to the passage? _______

A.The long-term goals cannot amount to very much without achieving short-term goals.

B.The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals.

C.Life is a static thing, thus never allowing a long-term goal to limit us.

D.We should often add new short-term goals to what have been completed.

答案:C

三、词汇与语法

16.He has ________ on his farm.

A.20 head of cattles

B.20 heads of cattles

C.20 heads of cattle

D.20 head of cattle

答案:D

17.He didn't live up to _________ had been expected of him.

A.what

B.which

C.that

D.all

答案:A

18.We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

A.way

B.choice

C.possibility

D.selection

答案:B

19.He _______ lives in the house where he was born.

A.already

B.yet

C.still

D.ever

答案:C

20.____ she survived the accident is miracle.

A.What

B.That

C.As

D.Which

答案:B

四、完型填空

One day a customs officer managed to get some fresh mushrooms(磨菇). (一天一海关官员想要一些新鲜蘑菇。) He was so __21__ what he had bought that he offered to share the mushrooms with his brother officers. When their breakfast arrived __22__, each officer found some mushrooms on his plate.

"Let the dog try a piece first." suggested one __23__ officer who was afraid that the mushrooms mightbe poisonous.

The dog seemed to __24__ his mushroom, and the officers then dared to eat their breakfast, saying that the mushrooms had a very strange but quite pleasant taste.

An hour later, however, they were all astonished __25__ the gardener came in and said seriously that the dog was dead. Immediately, the officers jumped into their cars and rushed to the nearest hospital. Pumps(清胃器) were used and the officers had a very hard time getting rid of the mushrooms that remained in their stomachs.

21.

A.careful

B.the next day

C.when

D.pleased with

E.enjoy

答案:D

22.

A.careful

B.the next day

C.when

D.pleased with

E.enjoy

答案:B

23.

A.careful

B.the next day

C.when

D.pleased with

E.enjoy

答案:A

24.

A.careful

B.the next day

C.when

D.pleased with

E.enjoy

答案:E

25.

A.careful

B.the next day

C.when

D.pleased with

E.enjoy

答案:C

五、英译汉

26.Some of her pictures were shown in an art exhibition (博览会) in Shanghai when she was 4 years old.

答案:四岁的时分她的一些画就在上海的一个艺术博览会上展出。

27.He often went from town to town giving lectures.

答案:他常常曲折在乡镇间作讲演。

28.Some parents even do not let their children meet their good friends.

答案:有些父母甚至不让自个的孩子去见他们的好兄弟。

29.How are you doing these days?

答案:这些日子你怎么样?

30.What kind of life do most people enjoy?

答案:大都人喜爱啥样的日子?

31.I read the local newspapers with great interest every evening.

答案:每晚我怀着极大的快乐喜爱读当地报纸。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的标题和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.你特别喜爱的运动;

2.你喜爱的理由。

My Favorite Sport

My Favorite Sport

My favorite sport is basketball. It’s part of my life. I began to play basketball in my childhood. I still remember the good old days when I played with my classmates after school. Later on, as I grew up, almost everything changed, but this sport-playing basketball remained and my love of it grew even stronger.

I love this sport because it brings joys and health to my life. When I got tired from office work, I went to the sports ground and felt refreshed. If there were worries and cares from daily life. I went to the sports ground. There everything went away except basketball. It is basketball that keeps me in good shape and mood.回来搜狐,查看更多

发表评论

:?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin: :eek: :shock: :???: :cool: :lol: :mad: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow: :neutral: :cry: :mrgreen: